Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1937 niezalogowanych)
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
gabriel napisał:
unicornesss napisał:.... jesli masz potrzebe podzielenia sie komentarzami na temat mojego dawania dupy,...i

..DO CHOLERY JASNEJ... CIEMNIEJ... I SZAREJ ...WŁĄCZNIE...

Możesz Mi wskazać w którym miejscu napisałem ... To co Mi TUTAJ NA TYM FORUM starasz się USILNIE Imputować ...!!! ? .

No... wskaż ten tekst !!!

Wiesz ,czytaj dalej ,co ten śmieć wmawia innym i zmienia znaczenie tekstu pisanego , a będziesz podobna jemu .
Ponadto jest takie mądre przysłowie ... " uderz w stół....."

A co wg ciebie fioletowy przyglupie oznacza epitet "cichodajka" ?
Moze powinienes isc na rente zamiast na permitering..( na leb..)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
gabriel napisał:
unicornesss napisał:
o fuck, ktos wie, ktory to kierowca ucierpial?? znam wiekszosc z tych kierowcow co kursuja na Lorenskog.......
O...fuck...!!!
Czyżby... . to TY właśnie ... ta słynna ...!!! .
...CICHODAJKA...!!!

czyz to nie twój post zakompleksiony,fioletowy chamie??????????
Wiec nie ciskaj sie nie próbuj odwracac kota ogonem, bo post nalezy do ciebie bez dwóch zdan!
Czyz nie obraziłes kolezanki ( unicorness) ????????????
Czytajac reszte twoich postów,w ktorych dajesz do zrozumienia,ze masz w planach "dokonczenie prawa jazdy" doszukałem sie,ze musisz zrobic prawko zeby w koncu cos puknąć.....
Zapewniam cie,ze jest wiele innych,łatwiejszych i tanszych sposobów zeby "rozładowac towar"
JUz ci kiiedys mówiłem > trzeba było sie na kierowce uczyc,a teraz masz juz pozamiatane! stary juz jestes,brzydki,chamski,fioletowy i prosty
trzymaj sie permiteringu, bo jak cie firma nie wysle,a zwolni to pójdziesz z torbami kopac węgiel (tam gdzie twoje miejsce) pod ziemie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kiedy ten mosiek nie mówi po polsku....
a piszac te swoje zalosne wypociny, korzysta w google tanslator,bo jego gware ogarniaja tylko nieliczni 1500m pod ziemią.....
poza tym jego wisielcze poczucie humoru mogło by mnie w depresje wpedzic......
ale chetnie przytule jego numer,wiec dawaj smiało!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dziadek za pokutę dostanie pielgrzymkę do bodø ...pieszo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tam akurat ma blisko,wiec mysle,ze zdecydowanie dotkliwsza pokuta to marsz do flekkefjord np....
bez butów,parasola, a tylko we fioletowych stringach z napisem ciota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
we fioletwych stringach tour de norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
Krucjaty pod adresem fioletowego bydlaka niestety mijaja sie z celem..nawet trafiajac w 10tke (piszac kim jest..), do pustego lba i tak nic nie dociera..i tak rzuci na koniec jeden ze swoich szablonowych tekstow..i za minute ..bez zadnej pokory ( bo ten typ bydlaka nie ma sumienia..) pocisnie komus innemu..kierujac sie kurewska zasada ze dokopac komus trzeba..
malo tego..zaraz ktos z trybuny..jeden z obroncow (obronczyn..) fioletowego popapranca , wykrzyknie( zgodnie z nim zreszta) , jak bardzo jest potrzebny na forum..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
Mmmm, ależ mi wszyscy umililiście czas, wprawiając w dobry humor, mogąc poczytać Wasze posty.
Dziękuję Wam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Kiedyś było w użyciu takie powiedzonko : nie smiej sie dziadku z czyjegoś przypadku(wypadku)
Czyżby brak konceptu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
unicornesss napisał:
nazwales mnie cichodajka...
JA CIEBIE TAK NAZWAŁEM...!? .
Czy Ty w tej Polsce skończyłaś jakąkolwiek szkołę z językiem polskim jako przedmiotem podstawowym ... !? .
BO MAM WĄTPLIWOŚĆ ...
Od kiedy to zadane pytanie ..." czyżby to ..." jest równoznaczne z nazwaniem kogokolwiek ... kimkolwiek .!!?

A może w trójkę tworzycie nowe zasady pisowni Polskiej .?
W tym temacie odpowiadam tylko Tobie , bo widzę , że jesteś względnie normalna , poza chwilowym zaślepieniem , tekstami innych - którzy robią Tobie wodę z mózgu .
Jeszcze raz zaznaczam ... ZADAŁEM JEDYNIE PRZEŚMIEWCZE PYTANIE , na które zresztą , sama odpowiedziałaś również prześmiewczo , dopóki przgłup z hasioka nie namieszał Tobie z lekka w rozumie .
I TYLE ...
Jeżeli dalej nie potrafisz logicznie rozróżnić ...PYTANIA ...od TWIERDZENIA ... to już nie jest Mój Osobisty problem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok